Arbeider

Blystad Group

Kunde
Blystad Group
Løsning
Strategi, visuell identitet, websider

Blystad Group er en nordisk pioner med aktiv virksomhet innen tre kjerneområder: shipping, eiendom og investeringer. Gruppen har en lang historie innen internasjonal shipping og har vært en aktiv skipsreder og -operatør i mer enn tre tiår. Blystad Group er også anerkjent som en av de viktigste kapitalinvestorene i Norden og kontrollerer en diversifisert eiendomsportefølje bestående av kommersielle- og boligeiendommer, med et team som håndterer hele verdikjeden.

Stem Agency har utviklet Blystad Groups visuelle identitet, globale nettside og markedsføringsmateriell. I tillegg har vi laget unike nettsider for Songa Shipmanagement og kronjuvelen i selskapets eiendomsportefølje, Haakon VII’s gate 1.

Selv om konsernet er kjent som Blystad Group, bruker forskjellige datterselskaper prefikset SONGA. Navnet «Songa» stammer fra en elv ved byen hvor Blystad-familien har sin opprinnelse. Elven brukes som et element i den visuelle identiteten. I tillegg til de ansatte som er lokalisert ved selskapets hovedkontor i Oslo, har deres maritime organisasjon rundt 50 ansatte på land i Glasgow, samt rundt 1 100 sjøfolk​.