Arbeid

BioFeyn

Kunde
BioFeyn
Løsning
Identitet og webløsning

BioFeyn er et bioteknologiselskap med base i Boston som støttes av norske investorer. De er pionerer innen nye former for næringsstofflevering for å forbedre effektiviteten i lakseoppdrett og andre bærekraftige ernæringsmarkeder.

BioFeyns mål er å produsere de mest bærekraftige og næringsrike oppdrettsfiskene på markedet.

Ved å optimalisere eksisterende ingredienser som allerede er bevist å være trygge og bærekraftige, legger de til verdi for oppdrettere, fôrleverandører og miljøet.

Den nye identiteten posisjonerer BioFeyn som en banebryter innen bærekraftige ernæringsmarkeder, og tiltrekker oppmerksomheten til investorer og bransjepartnere. Med Stem Agencys strategiske design framstår BioFeyn som en selvsikker kraft, klar til å lede veien mot en mer bærekraftig og fremgangsrik fremtid.

Kjernen i designet er havet kombinert med det teknologiske, som symboliserer BioFeyns forpliktelse til bærekraft og dyp tilknytning til marine ressurser. Disse organiske nyansene gir en innbydende bakgrunn for BioFeyns vei mot en grønnere fremtid.

Nettsiden og markedsføringsmateriellet skaper en engasjerende opplevelse, som veileder besøkende gjennom BioFeyns visjon og misjon. Den innovative bruken av animasjoner viser samspillet mellom vitenskapelige prinsipper og det evig skiftende havet.