Tjenester

Vi er et fullservicebyrå innenfor design, branding og markedsføring.

Strategi og rådgiving

Et fundament å bygge på

Vi skaper resultater med en strategisk tilnærming på tvers av flater og kanaler. I Stem Agency arbeider vi med strategi som en integrert del av de fleste prosjekter, eller som enkeltstående leveranser.

Vi har lang erfaring med å utvikle solide strategier for våre kunder og deres merkevarer. Enten man vil tiltrekke seg nye kunder eller ansatte, skille seg ut eller fornye seg. En strategi er heller ikke statisk, men et levende verktøy som må evalueres og oppdateres for å kontinuerlig gi de beste resultater.

Identitet og posisjonering

Hvilket inntrykk vil du gi og hva vil du huskes for?

En sterk identitet vekker følelser -internt og eksternt.  Den gir troverdighet og tydelighet, og er med på å posisjonere og differensiere.

Vi har i en årrekke utviklet identiteter og merkevarer for markedsledere innen ulike felt. Vi kan bistå med hele prosessen fra navn, posisjonering og merkevarestrategi til utvikling av visuell identitet, budskap og produksjoner.

Web og digitale løsninger

Digitale løsninger med brukeren og verdiskapning i fokus

Web og digitale kanaler er essensielle for kommunikasjon og branding. Våre velprøvde prosesser og metodikk sikrer et funksjonelt og brukervennlig resultat, enten løsningen skal løse et konkret problem eller fortelle en historie.

Vi designer og utvikler skreddersydde digitale løsninger, herunder websider, kampanjer, portaler, rapporter, apper og intranett med mer.

Vårt team kan håndtere hele prosessen fra strategi, UX og design til brukertesting, universal utforming, utvikling, innholdsproduksjon og drift.

Direkte markedsføring

Rekruttering, vekst og lønnsomhet

Stem Agency er Nordens ledende miljø for å skape direkte respons på dine markedsaktiviteter. Gjennom lønnsomme kampanjer samles det inn hundrevis av millioner kroner. Tusenvis av nye medlemmer skaffes, og flere hundre tusen nye abonnenter rekrutteres for ulike kommersielle virksomheter.

Sammen med våre kunder utvikler vi avanserte teststrategier for alle former for nyrekruttering. Med målrettet kommunikasjon, tilpassede tilbud og velprøvde responsteknikker sikrer vi suksess.

Alle trenger nyrekruttering for å utvikle sine virksomheter. Du er sikret en unik erfaringsplattform når du jobber med Nordens ledende miljø for rekruttering av nye kunder og medlemmer. Sammen med våre kunder skapes en dynamikk som det rett og slett er både interessant og morsomt å oppleve. Og det gir resultater!

E-læring og onboarding

Digitaliserering og effektivisering

E-læring med interaktive pedagogiske opplegg gjør læringprosessen mer tilgjengelig og engasjerende. Digital onboarding gjør den tradisjonelle ansettelsesprosessen mer effektiv og strømlinjeformet. Å gjøre disse aktivitetene i et digitalt rammeverk har flere fordeler. Alle vil få tilgang til all relevant informasjon og den er lett tilgjengelig enten via deres interne LMS-system eller som separate løsninger. For noen læremål ser vi at det er nyttig å benytte blandede lærermidler, så som analoge og digitale virkemidler for å oppnå ønsket læringseffekt.