Nye impulser med popup-kontor i Barcelona

Som et strategisk byrå innen design, teknologi og markedsføring, er det viktig for oss å stadig utforske nye kreative miljøer og utvide våre horisonter. Mange av våre kunder har et internasjonalt nedslagsfelt, og de har behov for kompetanse og forståelse av både de lokale og globale markedene og trendene. I tillegg til vårt hovedkontor i Oslo, har vi også et kontor i Malmö, som gir oss en sterk tilstedeværelse i hele Norden. Derfor var det en spennende mulighet da en av våre designere foreslo å åpne et popup-kontor og jobbe fra Barcelona for en periode.

Barcelona er en fantastisk by som inspirerer med sitt fargerike og unike designmiljø. Byen har en herlig blanding mellom gammelt og nytt, og er noe helt annet enn det typiske skandinaviske designlandskapet. Det gir nye perspektiver og input som hjelper oss til å skape enda bedre og mer nyskapende løsninger i fremtiden, sier Kreativ leder Michael Linnemann & designer Rebeca Bacolod.

Mangfold i folk, idéer og løsninger

Fleksibilitet er blitt en naturlig del av arbeidslivet, og pandemien har gjort det mulig for oss å jobbe mer hybrid og remote. Å jobbe fra et annet sted – enten det er hjemme eller i et annet land, gir nye friske impulser som er med på å utfordre de kreative rammene.

Vårt team er internasjonalt sammensatt og består av spesialister med ulike, og unike, erfaringer og bakgrunner. I tillegg har vi et stort spenn i alder og kjønn, og summen av et mangfoldig team gjør at vi kan angripe problemstillinger og utfordringer på ulikt vis, noe vi anser som en stor styrke i dagens marked.

Samtidig er vi opptatt av å ivareta den unike dynamikken som oppstår når man jobber sammen ansikt til ansikt, og det fysiske kontoret er et viktig sted for oss å bygge et sterkt samhold og et kreativt miljø, sier byråleder Kaia Gulsvik.

Så takk, Barcelona, for å gi oss nye perspektiver og inspirasjon. Vi gleder oss til å bruke dette som et springbrett for enda mer kreativitet og innovasjon i våres kommende prosjekter.

Se våres prosjekter eller ta kontakt for å høre mer om hvordan vi arbeider.