Book et møte

Trenger du bistand med merkevare, strategi eller webdesign?

Vi jobber med et bredt spekter av selskaper innen fornybar energi, og tilbyr nå alle Energy Valley medlemmer en gratis workshop for å se på vekspotensial og posisjonering.

Våre kunder omfatter kjente navn som Fornybar Norge, Hafslund og Røde Kors, ledende aktører i privat sektor som Scatec og Ferd, samt selskaper i offentlig sektor. Vi løser komplekse forretningsutfordringer gjennom design, branding og markedsføring. Mangfold i folk, idéer og løsninger gjør at vi skaper resultater på tvers av flater og kanaler.

Vi har utviklet en designsprint spesifikt rettet mot start-ups i tidlige stadier, og metoder for posisjonering og kommunikasjons- og merkevarestrategier. Enten det gjelder skalering eller kapitalinnhenting.

For mer etablerte selskaper har vi lang erfaring med nasjonale og internasjonale kunder innen fornybar energi, teknologi, finans og industri, og teamet vårt har lang erfaring med å løse store utfordringer i en global sammenheng. Les mer om våre tjenester her.

Ta kontakt for å booke en uforpliktende workshop.

Hva kan vi hjelpe
startups med?

Vårt byrå jobber med alle aspektene ved å bygge et selskap, investere i en oppstart og skalere virksomheter. Vi jobber tett med flere startups og investormiljøer, som Ferd, AGB Sundal Collier, Katapult, Start-up Lab og North Venture.

Merkevaren din skal hjelpe deg med å oppnå posisjonen du sikter mot og støtte dine langsiktige mål. Nøyaktig kommunikasjon med målgruppen din er avgjørende når du lanserer et nytt produkt eller selskap. Synlighet og tilstedeværelse er nøkkelfaktorer for å holde seg på topp. Våre løsninger er skreddersydd for å møte dine forretnings- og kommunikasjonsbehov.

Startup pakker

Book en uforplikende workshop med oss, slik at vi sammen kan se på hvilke løsninger som kan passe dere. Vi tilbyr spesielt utformede pakker innen merkevare, web og grafisk design for startups og andre selskaper i etablererfasen.

Book et møte
Se alle prosjekter

Våre tjenester

Stem Agency har levert en rekke løsninger til en rekke selskaper som blant annet Ferd, Katapult, ABG Sundal Collier, Hafslund, Scatec, Blystad Group, Fornybar Norge, Røde Kors og Embriq. For mange kunder er vi totalleverandør gjennom rammeavtaler med leveranser som posisjonering, merkevare- og kommunikasjonsstrategi, kampanjer, grafisk design, 3D og animasjon, messe- og events, års- og bærekraftrapportering, digitale læringsmidler med mer.

Ta kontakt hvis du vil vite mer om hvordan vi kan hjelpe dere med synlighet, design, kommunikasjon og digitale løsninger.

Book et møte
  • Identitet og posisjonering
  • Markedsstrategi og kommunikasjon
  • Nettløsninger og digital tilstedeværelse
  • Kampanjer og messer
  • Digital markedsføring og generering av potensielle leads
Les mer om våre tjenester

Noen av våre kunder