Kaia Gulsvik blir ny byråleder

Første januar i 2023 fusjonerte Design Container og Artisti Dialog og ble sammen til byrået Stem Agency. Gulsvik tok over rollen som byråleder i Design Container første desember 2022 etter å ha vært ansatt i Design Container i ni år. Hun har inntil nylig hatt rollene som Chief Operating Officer og Prosjektdirektør.

«Dette er en tillitserklæring og ny utfordring som jeg virkelig gledes over. Vi har stor tillit hos våre kunder og et sterkt team som vil fortsette å levere sterke resultater og gode løsninger til våre kunder» sier Gulsvik.

Teknologi, finans og energi

I 2006 grunnla Linn-Cecilie Linnemann og Michael Linnemann Design Container, et byrå spesialisert på branding, design og digitale løsninger for norske og internasjonale selskaper innen sektorene teknologi, finans og fornybar energi. Stem vil bestå av ca 30 ansatte med en omsetning på rundt 75 millioner.

Artisti-gruppen kjøpte i 2015 70% av aksjene i Design Container, mens de resterende 30% er eid av en håndfull av byråets ansatte. Gulsvik tror 2023 blir et spennende år for byrået, spesielt med fusjonen av Design Container og Artisti Dialog.

«Med bredere kompetanse kan vi levere på flere vertikaler, og når kundene våre møter stadig mer komplekse forretningsutfordringer og kommunikasjonskrav er vi enda bedre rustet til å møte disse sammen» sier Gulsvik.

For mer informasjon, vennligst kontakt:

Kaia Gulsvik, Stem Agency
kaia.gulsvik@stem.no
+47 417 60 987