Design Container og Artisti Dialog blir Stem Agency

Vi er stolte over å kunngjøre at Design Container og Artisti Dialog har fusjonert for å etablere Stem Agency!

Stem Agency løser komplekse forretningsutfordringer gjennom design, markedsføring og kommunikasjon. For de som vil nå ut. Skille seg ut. For vekst og fornyelse.

Kort sagt, for deg.

Byrået har over 30 års historikk og erfaring, og vil med fusjonen kunne tilby et bredere tjenestespekter for våre norske, nordiske og internasjonale kunder. Med et større fagmiljø vil vi kunne trekke inn flere spesialister og levere enda bedre resultater sammen med våre kunder. Vi vil kunne jobbe enda mer tverrfaglig på tvers av segmenter og kompentanseområder. Vi planlegger for organisk vekst med ambisjoner om å tiltrekke oss enda flere kloke hoder over tid.

«Kundenes utfordringer blir stadig mer komplekse, og vi kan løse bredere problemstillinger og tilby flere tjenester når vi nå slår oss sammen til Stem Agency. Det gir oss en økt robusthet og styrker fagområdene våre ytterligere. Fusjonen har vært lenge planlagt, nå som det endelig er annonsert gleder vi oss til et fartsfylt år med spennende oppdrag», sier Byråleder Kaia Gulsvik.

Vi skaper resultater med en strategisk tilnærming på tvers av flater og kanaler. På lag med kunden og kundens kunder.

Kommersiell Direktør Bjørn Korterud supplerer:

«Vi har dybdeforståelse innen flere bransjer og har jobbet med markedsledere innen disse feltene i mange år. Denne innsikten gir oss et konkurransefortrinn, og er en fellesnevner for de to selskapene som nå går sammen. Enten det er snakk om kommunikasjonseffekt, rekruttering eller økonomiske mål, så har vi kompetansen som kreves for å levere resultater for våre kunder.»

Hvem vi er

Mangfold er vår viktigste verdi og styrke. Mangfold i folk, idéer og løsninger.

Vårt team er internasjonalt sammensatt og består av spesialister med ulike, og unike, erfaringer og bakgrunn. I tillegg har vi et stort spenn i alder og kjønn. Dette gjør at vi kan angripe problemstillinger og utfordringer på ulikt vis, noe vi anser som en stor styrke i dagens marked.

Våre 30+ rådgivere, designere og utviklere i Norge og Sverige jobber med et bredt spekter av selskaper innenfor både corporate- og konsumentsegmentet, samt organisasjonsmarkedet og offentlige aktører.

Ledergruppen vil bestå av Byråleder Kaia Gulsvik, Kommersiell Direktør Bjørn Korterud, Kreativ Leder Michael Linnemann og tidligere Daglig Leder i Artisti Dialog, Kjell-Petter Olsen. Sistnevnte fortsetter i rollen som Head of Direct Marketing.

Navnet

«Stem» er i typografiens verden grunnstreken i en bokstav. Bak strategiene vi utarbeider, uttrykkene og løsningene vi lager og historiene vi forteller for kundene våre ligger det et håndverk. Vi ønsket at navnet skulle si noe om arbeidet som ligger bak resultatene.

Markedene endrer seg raskere, og våre kunders virkelighet blir stadig mer sammensatt. Med mål om å gjenspeile denne stadige og kontinuerlige endringen, utviklet vi en dynamisk logoform for å representere vår identitet.

Hva kan vi hjelpe deg med?

Ta kontakt med oss om du vil tiltrekke deg nye kunder eller ansatte, skille deg ut eller fornye deg. Vi er et fullservicebyrå innenfor design, branding og markedsføring. Les mer om våre tjenester her.