Arbeid

VENDELA by Helena Cosmetics

Kunde
Helena Cosmetics
Løsning
Direct Marketing

Helena Cosmetics et av landets ledende og mest erfarne selskaper innen direktesalg av kosmetikk. Helena Cosmetics holder til i Sandefjord og har salg i både Norge og i utlandet. De har i flere år hatt stor suksess med sin nyutviklede kosmetikkserie, VENDELA.

I et tett samarbeid med den kjente modellen Vendela Kirsebom har Helena Cosmetics til nå lansert en rekke skjønnhetsprodukter i denne eksklusive serien. For begge parter har det vært et must at alle produkter er «cruelty-free» – ikke testet på dyr. Vendela-produktene består i dag av flere hud- og hårpleieserier, som Vendela Silver, Vendela Instant Glow, Vendela Diamond og Vendela Hydration Line.

Vendela Kirsebom har stått sentralt i den krevende produktutviklingen, der samtlige produkter er parabenfrie og basert på naturlige råstoffer av høy kvalitet.

Erfaring velger erfaring:

Når Helena Cosmetics skal utvikle og gjennomføre salgsutløsende aktiviteter for sine produkter, tas det ingen sjanser. En liten feil i kommunikasjonen kan redusere responsen dramatisk. Derfor har Helena Cosmetics valgt et av Norges mest erfarne byrå innen salgsutløsende én-til-én kommunikasjon for forbruksprodukter og tjenester.

Stem Agency har fått det utfordrende og spennende oppdraget å markedsføre alle VENDELA-produktene i aktuelle direkte-kanaler.: ut: Adressert og uadressert DM. Inn: Adressert DM og annen målrettet DM-distribusjon

Hver DM er nøye gjennomtenkt, fra ytterkonvolutt til brev, foldere, svarelement og svarkonvolutt. Fordi DM er selve selgeren, er det helt avgjørende at alt fungerer optimalt.

I tett samarbeid med ledelsen i Helena Cosmetics, og med Vendela Kirsebom selv, har vi utviklet en serie DMer med et lett gjenkjennelig feminint og tiltalende design – som fremhever Vendelas skjønnhetsprofil. Tekst i salgsutløsende DM er et eget fagområde. Den skal pirre nysgjerrighet, skape kjøpelyst og utløse salg på direkten! Her har Stem Agency omfattende erfaring og innsikt.

Salgsresponsen fra alle gjennomførte direkte-aktiviteter er meget god, og Helena Cosmetics har stor suksess med sin nye, eksklusive kosmetikkserie.