Case Studies & Work | Vendela by Helena Cosmetics | Stem Agency
Tilbake til oversikten

Arbeid

VENDELA by Helena Cosmetics

Kunde
Helena Cosmetics
Løsning
Direct Marketing

Helena Cosmetics et av landets ledende og mest erfarne selskaper innen direktesalg av kosmetikk. Helena Cosmetics holder til i Sandefjord og har salg i både Norge og i utlandet. De har i flere år hatt stor suksess med sin nyutviklede kosmetikkserie, VENDELA.

I et tett samarbeid med den kjente modellen Vendela Kirsebom har Helena Cosmetics til nå lansert en rekke skjønnhetsprodukter i denne eksklusive serien. For begge parter har det vært et must at alle produkter er «cruelty-free» – ikke testet på dyr. Vendela-produktene består i dag av flere hud- og hårpleieserier, som Vendela Silver, Vendela Instant Glow, Vendela Diamond og Vendela Hydration Line.

Vendela Kirsebom har stått sentralt i den krevende produktutviklingen, der samtlige produkter er parabenfrie og basert på naturlige råstoffer av høy kvalitet.

Erfaring velger erfaring:

Når Helena Cosmetics skal utvikle og gjennomføre salgsutløsende aktiviteter for sine produkter, tas det ingen sjanser. En liten feil i kommunikasjonen kan redusere responsen dramatisk. Derfor har Helena Cosmetics valgt et av Norges mest erfarne byrå innen salgsutløsende én-til-én kommunikasjon for forbruksprodukter og tjenester.

Stem Agency har fått det utfordrende og spennende oppdraget å markedsføre alle VENDELA-produktene i aktuelle direkte-kanaler.: ut: Adressert og uadressert DM. Inn: Adressert DM og annen målrettet DM-distribusjon

Hver DM er nøye gjennomtenkt, fra ytterkonvolutt til brev, foldere, svarelement og svarkonvolutt. Fordi DM er selve selgeren, er det helt avgjørende at alt fungerer optimalt.

I tett samarbeid med ledelsen i Helena Cosmetics, og med Vendela Kirsebom selv, har vi utviklet en serie DMer med et lett gjenkjennelig feminint og tiltalende design – som fremhever Vendelas skjønnhetsprofil. Tekst i salgsutløsende DM er et eget fagområde. Den skal pirre nysgjerrighet, skape kjøpelyst og utløse salg på direkten! Her har Stem Agency omfattende erfaring og innsikt.

Salgsresponsen fra alle gjennomførte direkte-aktiviteter er meget god, og Helena Cosmetics har stor suksess med sin nye, eksklusive kosmetikkserie.