Bygg en sterk og konsistent visuell identitet med vår digitale designmanual

I dagens konkurransepregede marked er det avgjørende for bedrifter å skille seg ut med en sterk og konsekvent visuell identitet. Den er nøkkelen til å bygge merkevaregjenkjenning og tillit hos kunder.

En digital designmanual kan være løsningen på mange av utfordringene bedrifter står overfor når det gjelder å opprettholde en enhetlig merkevareprofil. Under kan du lese mer om hvorfor vår digitale designmanual er et uunnværlig verktøy for din bedrift.

Konsistent og profesjonelt

Ved å bruke vår digitale designmanual sikrer du at alle designelementer blir brukt riktig og konsekvent, uansett hvem i teamet som jobber med dem. Dette eliminerer usikkerhet og sikrer at merkevaren din alltid fremstår profesjonell og gjenkjennelig. Konsistens på tvers av alle markedsføringskanaler styrker merkevaregjenkjenning og tillit hos kundene.

Tidsbesparende og effektivt

En digital designmanual eliminerer gjetting og sparer tid. Ved å ha klare retningslinjer på plass, kan ditt team jobbe mer effektivt og redusere tiden brukt på å finne ut hvordan ulike designelementer skal brukes. Dette gir mer tid til kreativt arbeid og strategisk planlegging, noe som er avgjørende for å drive virksomheten fremover.

Fleksibelt og tilgjengelig

Vår digitale designmanual er alltid tilgjengelig online, noe som betyr at ditt team kan få tilgang til de nyeste retningslinjene og ressursene, uansett hvor de befinner seg. Dette er spesielt nyttig for bedrifter med eksterne team eller som ofte jobber på farten. Med enkel tilgang til designmanualen, kan teamet ditt alltid være oppdatert og sikre at de bruker de riktige designelementene.

Bedre samarbeid

Når hele teamet ditt har tilgang til en felles referanse for visuell identitet, blir samarbeidet mer sømløst. Uavhengig av om det er interne designere, markedsføringsteamet eller eksterne byråer som jobber med din merkevare, vil alle ha de samme retningslinjene å følge. Dette forhindrer misforståelser og sikrer at alle jobber mot de samme visuelle målene.

 

Hvordan bruker du den digitale designmanualen?

Vår digitale designmanual er enkel å bruke og alltid tilgjengelig online. Dette betyr at ditt team har tilgang til de nyeste retningslinjene og ressursene, uansett hvor de befinner seg. Manualen er designet for å være brukervennlig, slik at alle i bedriften raskt kan finne den informasjonen de trenger. Den inneholder detaljerte retningslinjer for logobruk, fargepalett, typografi, bildestil, maler og andre viktige designelementer. Ved å følge disse retningslinjene kan teamet ditt jobbe mer effektivt og spare tid, samtidig som de sikrer at merkevarens visuelle identitet er konsekvent på tvers av alle kanaler.

 

Hva inneholder den digitale designmanualen?

Vår digitale designmanual er et omfattende verktøy som inneholder alt du trenger for å opprettholde en sterk visuell identitet. Den kan for eksempel inkludere:

  • Logo med retningslinjer: Instruksjoner for korrekt bruk av logoen, inkludert ulike versjoner, plassering og størrelseskrav.
  • Fargepalett: En definert fargepalett med nøyaktige fargekoder for trykk og digitale medier.
  • Typografi: Anbefalte skrifttyper og deres bruk i ulike sammenhenger.
  • Bildestil: Retningslinjer for fotografier og grafiske elementer for å sikre en enhetlig visuell stil.
  • Maler og eksempler: Praktiske maler for dokumenter, presentasjoner og annet markedsføringsmateriell.

 

Nysgjerrig? Ta kontakt med meg

 

Elisabeth Wiencke
45 86 90 30
elisabeth.wiencke@stem.no