Vi styrker teamet med to nye nøkkelpersoner

I et utfordrende og dynamisk 2023 fortsetter Stem Agency å vokse og styrke sin posisjon som et ledende full-service byrå innen kommunikasjon, branding og teknologi. Byrået kunngjør ansettelsen av to nye teammedlemmer: Elisabeth Wiencke som strategisk rådgiver og Tuva Dyrnes som prosjektleder.

Elisabeth Wiencke, har lang erfaring og kompetanse innen merkevarebygging og markedsføring og er Stem Agencys nyeste tilskudd som strategisk rådgiver. Med en imponerende karriere som strekker seg over to tiår, har Elisabeth demonstrert en eksepsjonell evne til å lede og utvikle markedsstrategier, bygge sterke merkevarer, og fremme kundeopplevelser. Hun kommer senest fra stillingen som strategisk rådgiver i byrået Mission. Hun har oppnådd imponerende resultater i flere ledende roller, blant annet i eiendomsselskapene JM Norge og i Skanska Bolig, hvor hun ikke bare ledet markedsavdelingen, men også drev digitalisering av markedsaktiviteter og kundereisen. I tillegg har Elisabeth vist seg som en dyktig foredragsholder og en pådriver for å dele sin kompetanse og ekspertise.

“Jeg falt for den hyggelige og åpne kulturen i Stem Agency, sammensetningen av kundeporteføljen, og ikke minst at jeg identifiserer meg med verdiene passion og integrity. Det oppsummerer fint hvem jeg er, og hva jeg står for. Jeg gleder meg veldig til å bli enda bedre kjent med både kollegaer og kunder, og bidra til videre utvikling og vekst for både Stem og kundene våre”, sier Wiencke.

I tillegg har Stem Agency rekruttert Tuva Dyrnes som prosjektleder. Med over 12 års erfaring innen prosjektledelse, filmproduksjon og konseptutvikling, spesielt i feltene reklame, innovasjon og bærekraft, er Tuva en sterk tilvekst til teamet. Hennes bakgrunn inkluderer nøkkelroller i Anorak, Green Producers Club, og Babusjka, hvor hun har jobbet med kunder som UNICEF, Hafslund Oslo Celsio og Dagens Næringsliv.

«Å bli en del av Stem Agency føles som en naturlig fortsettelse av min karrierevei. Jeg har alltid vært drevet av ønsket om å skape positive endringer gjennom innovativ prosjektledelse og bærekraftige initiativer. I Stem finner jeg en kultur som resonnerer med mine egne verdier om samarbeid, kreativitet og bærekraft. Jeg ser frem til å kombinere min erfaring med teamets ekspertise for å levere prosjekter som ikke bare imponerer våre kunder, men også bidrar positivt til samfunnet,» sier Tuva Dyrnes.

Byråleder Kaia Gulsvik uttrykker stor entusiasme over de nye ansettelsene: “2023 har vært et utfordrende år for mange bransjer, og våre kunder ser på oss som en strategisk partner i disse tider. Med Elisabeth og Tuva på teamet står vi enda bedre rustet til å levere gode resultater for våre kunder. Vi ser frem til å dra nytte av deres unike kompetanse, entusiasme og team-glede, og vi gleder oss veldig til 2024.”