Vi starter året med to nye ansettelser

Nytt år, nye muligheter – det er en utrolig spennende tid for oss. I tillegg til å ha slått sammen Design Container og Artisti Dialog til Stem Agency, har vi tatt imot to utrolig dyktige medarbeidere. I en bransje hvor det er en stadig økende konkurranse om de beste hodene, er det ekstra gledelig at de begge har valgt å bli en del av Stem-teamet.

Vi styrker laget og ønsker velkommen til vår nye prosjektleder Maria Yun Tjelle Bakke og Martin Fjogstad som returnerer i rollen som Client Manager.

Med Maria og Martin på plass er vi enda bedre rustet til å håndtere oppdragsmengden og sikre gode resultater for kundene våre. Det at tidligere ansatte velger å komme tilbake har vi flere eksempler på, og er noe vi er ekstremt stolte av.

Bakke kommer fra Very Agency hvor hun har jobbet med kunder som Nordea og Arla Foods. Hun er utdannet innen Strategi og PR på Westerdals og tar med seg verdifull erfaring inn i rollen som prosjektleder og rådgiver.

«Det som trigget meg er en blanding av kulturen, at vi deler mye arbeidsmetodikk og mixen av norske og internasjonale kunder som jeg syntes er veldig spennende.» sier Bakke.

Fjogstad kommer fra EcoOnline, og har utdannelse innen Markedsføring og merkevare fra Høyskolen Kristiania, i tillegg til Prosjektledelse fra Emergence School of Leadership. Han returnerer nå til Stem Agency, hvor han tidligere hadde tilsvarende rolle den gangen det het Design Container.

«Jeg valgte å returnere nå når anledningen bød seg og det er spennende ting på gang i selskapet. Jeg savnet arbeidsmiljøet, og tar med meg erfaringer vi vil få bruk for fra SaaS-verden,” sier Fjogstad.