Arbeider

Embriq

Kunde
Embriq AS
Løsning
Strategi, identitet, digitale løsninger, animasjon, marketing og employer branding

Embriq er en storaktør i den nordiske IT-industrien, og en ledende leverandør av industriell IoT-teknologi, programvare og IT-tjenester. I tillegg leverer de løsninger som hjelper datadrevne virksomheter med å styrke konkurranseevnen.

Siden 2015 har Stem jobbet tett med Embriq på strategi så vel som drift. Vi har fornyet merkeidentiteten og utviklet en oppdatert profil basert på visjonen «Making data key to outstanding value creation.» I tillegg har vi bidratt ved lanseringen av ulike konsepter, styrket selskapets merkekjennskap, gjennomført rekrutteringskampanjer og utviklet materiell og budskap til en rekke plattformer.

«Vi liker engasjementet, fleksibiliteten og den praktiske tilnærmingen til Stem, i tillegg til at de er et mellomstort byrå som makter å ta på seg store utfordringer. Med mye kunnskap og forståelse for B2B og salg av løsninger, samt markedsføring av både produkter og tjenester hvor kommunikasjon er sentralt. Vi har funnet et byrå som passer behovene våre utrolig godt», sier Embriqs kommunikasjonsdirektør Truls Klokkerud.